Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook    RSS
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:
Betöltés...

Rutten: A PSV komoly próbatétel elé néz

2010-10-21 14:38:16

Fred Rutten, a PSV vezetőedzője a mérkőzést megelőző budapesti sajtótájékoztatón úgy nyilatkozott, hogy a ma esti mérkőzésen szerinte komoly erőpróba vár a csapatára. 
„A Debrecen teljes mértékben motivált, így nehéz feladat vár ránk csütörtök este” – mondta. „Szerintünk nagy meccs lesz, amolyan csoportrangadó, hiszen a Debrecen motivált, jól felkészített csapat. Láttuk őket néhányszor mostanában, és meggyőződtünk róla, hogy összeszedett, szervezett játékra képesek.”

 

Rutten hangsúlyozta, hogy gólokra van szükség a Debrecen ellen:

„ De ha nem szerzünk korán gólt, a higgadtságunkat akkor sem veszíthetjük el. Kontrollálnunk kell a játékot. Sokan emlékeznek rá, hogy a Metallist 5-0-lal kiütötte a Debrecent, de ez az eredmény nem tükrözte teljesen a játék képét. Komoly kihívás előtt állunk.” – nyomatékosította újfent Fred Rutten, az eindhoveni csapat vezetőedzője.

 

- Czégé Imre Pál -
( forrás: psv.nl)

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci hírek
Labdarúgás hírek
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »

Hirdetés


MNO

A miniszterelnök bejelentése után a korábbi tüntetéseket szervező csoport először győzelemnapi ünnepséget hirdetett estére, majd az ellenzéki pártok megszólalásai után ismét tüntet...

November elsején hatályba lép az elszámolási törvény, amelynek alapján a bankoknak el kell számolniuk ügyfeleikkel az árfolyamrés semmissége és az egyoldalú szerződésmódosítások mi...

Bookmark and Share