Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Dani Alves: Bocs, Pep!

2017-07-13 12:14:05

Szerdán biztossá vált, hogy Dani Alves a Juventustól a Paris Saint-Germain csapatához igazol, holott hosszú heteken át úgy volt, hogy a Manchester City csapatát választja. Elnézést is kért annak edzőjétől, Josep Guardiolától.
"Bocs, Pep!"


Dani Alves 34 évesen, egy szezon után elhagyta a Juventus csapatát, és a francia Paris Saint-Germainhez igazolt. Pedig előtte már minden arról szólt, hogy a Manchester Cityt választja, főleg annak edzője, Josep Guardiola miatt. Aztán mégsem így alakult.

 

"Ha megbántottam Pepet, akkor elnézést kérek tőle - mondta a brazil jobbhátvéd, akinek az ESPN információi szerint kétszer akkora fizetést kínált a PSG, mint a City. - Ugyanezt üzenem a Citynek is. De vállalom a felelősséget, mert úgy gondolom, helyes döntést hoztam."

 

Alves szerint nem a Manchester City volt az egyetlen klub, amely érdeklődött iránta az angol bajnokságból, de legjobban valóban a manchesteriek akarták, amelynek még az elnöklével is beszélt.

 

Végül az döntött a PSG javára, hogy egyrészt nagyon ambíciózus klubnak tartja, főleg a Bajnokok Ligájában, és bár sokáig ő maga is úgy gondolta, hogy Angliába megy, a felesége és a barátai beleszerettek Párizsba, és meggyőzték, hogy inkább az ő ajánlatukat fogadja el.

 

Az ESPN szerint az is nagy szerepet játszott Alves döntésében, hogy Antero Henrique sportigazgató, és segítője, a brazil Maxwell levélben győzködték a játékost, válassza a francia bajnokságot, ő pedig amúgy is szeretett volna az olasz Marco Verrattival együtt játszani.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
NB 1 foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share