Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Dani Alves: Bocs, Pep!

2017-07-13 12:14:05

Szerdán biztossá vált, hogy Dani Alves a Juventustól a Paris Saint-Germain csapatához igazol, holott hosszú heteken át úgy volt, hogy a Manchester City csapatát választja. Elnézést is kért annak edzőjétől, Josep Guardiolától.
"Bocs, Pep!"


Dani Alves 34 évesen, egy szezon után elhagyta a Juventus csapatát, és a francia Paris Saint-Germainhez igazolt. Pedig előtte már minden arról szólt, hogy a Manchester Cityt választja, főleg annak edzője, Josep Guardiola miatt. Aztán mégsem így alakult.

 

"Ha megbántottam Pepet, akkor elnézést kérek tőle - mondta a brazil jobbhátvéd, akinek az ESPN információi szerint kétszer akkora fizetést kínált a PSG, mint a City. - Ugyanezt üzenem a Citynek is. De vállalom a felelősséget, mert úgy gondolom, helyes döntést hoztam."

 

Alves szerint nem a Manchester City volt az egyetlen klub, amely érdeklődött iránta az angol bajnokságból, de legjobban valóban a manchesteriek akarták, amelynek még az elnöklével is beszélt.

 

Végül az döntött a PSG javára, hogy egyrészt nagyon ambíciózus klubnak tartja, főleg a Bajnokok Ligájában, és bár sokáig ő maga is úgy gondolta, hogy Angliába megy, a felesége és a barátai beleszerettek Párizsba, és meggyőzték, hogy inkább az ő ajánlatukat fogadja el.

 

Az ESPN szerint az is nagy szerepet játszott Alves döntésében, hogy Antero Henrique sportigazgató, és segítője, a brazil Maxwell levélben győzködték a játékost, válassza a francia bajnokságot, ő pedig amúgy is szeretett volna az olasz Marco Verrattival együtt játszani.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
Foci hírek
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share