Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Petícióban követelik a Barcelona-PSG újrajátszását!

2017-03-13 20:58:37

Dühös szurkolók sokasága tett – eléggé reménytelennek tűnő – lépéseket annak érdekében, hogy az európai szövetség újrajátszassa a Barcelona-Paris-Saint Germain BL-nyolcaddöntő visszavágóját.
Újrajátszatnák a visszavágót

 Mint ismert, a meccset némi játékvezető segítséggel 6-1-re nyerte meg a Barcelona, és ezzel a sporttörténelem egyik legnagyobb feltámadását hajtotta végre.

Persze vannak olyanok, akik szerint ez a csoda nem jöhetett volna létre a német játékvezető, Deniz Aytekin hathatós közreműködése nélkül, s ezért lépéseket is tettek az elmúlt napokban: a change.org internetes oldalon ugyanis az egyik felhasználó petíciót indított azért, hogy újrajátsszák a visszavágót.

A kezdeményezés eddig nagy siker, hiszen néhány nap alatt már mintegy 120 ezren írták alá.

Mindazonáltal nem valószínű, hogy ez meghatja majd az UEFA vezetőit...

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
Labdarúgás hírek
Foci hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK
2017-03-13 21:12:59

CsPapa hozzászólása:

Írjunk ki népszavazást, melyik bírói tévedés volt a leginkább gyomorforgató az elmúlt 20 évben... Mindenki tudna min. 10 olyat felsorolni amire emlékszik, pl. a az FFT is elkezdte a Barca - kontra Real Madrid esetében idén kitől hány pontos vettek le, illetve adtak ajándékba a játékvezetők! (érdekes a cikk eltűnt..) Na mindegy ... Ennek soha nem lesz vége, és volt amikor én is hőbörögtem napokon keresztül egy-egy ítélet után, de hosszabb idő távlatában kiegyenlítődik... De ez adott helyzetben senkit nem vigasztal, az igaz.

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share