Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Luis Enrique: Megemelem a kalapom a Juventus előtt!

2017-04-20 10:23:34

A Juventus elleni visszavágón is sokan a Paris SG elleni gólzáport várták újra a Barcelona labdarúgóitól. Nem jött be…
 

Luis Enrique nem tudott semmi váratlant elővarázsolni... (Fotó: dailymail.co.uk)


 

 

A lefújás után a Barcelona mestere a következőket mondta el a klub honlapján:
 


„Nem tehetek szemrehányást a játékosaimnak, mindenki erőn felül teljesített, a végsőkig küzdöttek. Nem adták fel, akkor is mentek előre, amikor már lehetetlennek tűnt a továbbjutás.”

 

 

„Ezúttal sajnos egyszerűen nem sikerült a kapuba találni, kicsit tompák voltunk a kapu előtti harmadban. Megemelem a kalapomat a Juventus előtt, nagyszerű játékosaik és remek edzőjük van, minden adott ahhoz, és kívánom, hogy nyerjék is meg a BL-t!”

 


„A továbbjutás egyértelműen Torinóban úszott el, ahol az első félidő megpecsételte a sorsunkat. Sajnálom, hogy szerdán legalább a győzelmet nem sikerült kicsikarnunk, de a bajnokságot és a kupát még megnyerhetjük. Most már egyértelműen csak erre koncentrálunk!”

 

 

Massimo Allegri a Juventus honlapján fejtette ki álláspontját:
 

 

 

„Egy igazi top ellenféllel szemben megérdemeltük a továbbjutást. Talán még nyugodtabbnak és élesebben kellett volna játszanunk, de tudja mindenki: nem könnyű a Barcelona otthonában, hiszen hazai pályán teljesen más arcukat mutatják."

 "Támadásban ezúttal kevésbé voltunk hatékonyak, sokkal többet kihozhattunk volna az ígéretes kontrákból, a védekezésünkkel viszont elégedett voltam, kiválóan és hatékonyan végeztük hátul a feladatunkat. Nem mindenki tud két meccset kapott gól nélkül lehozni a Barca ellen, ez egészen hallatlan. Mi azonban tudunk még ennél is jobban játszani, nem szabad elbizakodottnak lenni, még tovább akarunk javulni!”

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci hírek
NB 1 foci eredmények
Labdarúgás hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share