Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook    RSS
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Luis Enrique: Megemelem a kalapom a Juventus előtt!

2017-04-20 10:23:34

A Juventus elleni visszavágón is sokan a Paris SG elleni gólzáport várták újra a Barcelona labdarúgóitól. Nem jött be…
 

Luis Enrique nem tudott semmi váratlant elővarázsolni... (Fotó: dailymail.co.uk)


 

 

A lefújás után a Barcelona mestere a következőket mondta el a klub honlapján:
 


„Nem tehetek szemrehányást a játékosaimnak, mindenki erőn felül teljesített, a végsőkig küzdöttek. Nem adták fel, akkor is mentek előre, amikor már lehetetlennek tűnt a továbbjutás.”

 

 

„Ezúttal sajnos egyszerűen nem sikerült a kapuba találni, kicsit tompák voltunk a kapu előtti harmadban. Megemelem a kalapomat a Juventus előtt, nagyszerű játékosaik és remek edzőjük van, minden adott ahhoz, és kívánom, hogy nyerjék is meg a BL-t!”

 


„A továbbjutás egyértelműen Torinóban úszott el, ahol az első félidő megpecsételte a sorsunkat. Sajnálom, hogy szerdán legalább a győzelmet nem sikerült kicsikarnunk, de a bajnokságot és a kupát még megnyerhetjük. Most már egyértelműen csak erre koncentrálunk!”

 

 

Massimo Allegri a Juventus honlapján fejtette ki álláspontját:
 

 

 

„Egy igazi top ellenféllel szemben megérdemeltük a továbbjutást. Talán még nyugodtabbnak és élesebben kellett volna játszanunk, de tudja mindenki: nem könnyű a Barcelona otthonában, hiszen hazai pályán teljesen más arcukat mutatják."

 "Támadásban ezúttal kevésbé voltunk hatékonyak, sokkal többet kihozhattunk volna az ígéretes kontrákból, a védekezésünkkel viszont elégedett voltam, kiválóan és hatékonyan végeztük hátul a feladatunkat. Nem mindenki tud két meccset kapott gól nélkül lehozni a Barca ellen, ez egészen hallatlan. Mi azonban tudunk még ennél is jobban játszani, nem szabad elbizakodottnak lenni, még tovább akarunk javulni!”

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
NB 1 foci eredmények
Foci hírek
Premier League foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share