Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Kassai Viktor vezeti a Bajnokok Ligája csúcsmeccsét!

2017-04-16 11:17:01

Hazánk első számú játékvezetője nem a megszokott csapatával megy a Bernabeuba.
 

Ismét szükség lesz a szigorára! (Fotó: ujszo.com)


:

 

 

Hivatalossá vált, hogy a keddi Real Madrid – Bayern München BL-negyeddöntő visszavágóját (az első mérkőzést a Blancók nyerték 2-1-re) Kassai Viktor és csapata vezeti.


A rangos találkozót tízmilliók nézik majd szerte a világon, így ha honfitársaink kimagasló teljesítményt nyújtanának, az jó ajánlólevél lehet nekik az elkövetkező hónapokra.


Egyébként mivel Kassai megkapta az egyik elődöntőt, nem valószínű, hogy újra egy rangos nemzetközi esemény fináléjának aktív résztvevője lehet.


(Hiszen az elmúlt évben véghez vitte azt a bravúrt, hogy a Bajnokok Ligája, az Európa-bajnokság és a klubvilágbajnokság döntőjének is tartalék-játékvezetője lehetett.)

Hír még a magyar csapattal kapcsolatban, hogy egy változás biztos, hogy lesz az összetételben, hiszen a Ferencváros – Vasas mérkőzésen megsérült Farkas Ádám nem utazhat, így Kassai Ring György, Tóth Vencel (asszisztensek), Bognár Tamás (alapvonali játékvezető) és Berettyán Péter (negyedik játékvezető) mellé biztos, hogy új kollégát kap.


(Valószínűsíthetően Vad II István vagy Andó-Szabó Sándor ugrik be alapvonali játékvezetőként, erről ezekben az órákban születik döntés.)Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
Foci eredmények
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share