Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Lehetséges a Barca-csoda 2.0?

2017-04-19 13:04:56

A Barcelona-Juventus és a Monaco-Dortmund negyeddöntők visszavágóival folytatódik ma a BL.
Messinek és a Barcának újra csodát kellene tennie (fotó: Reuters)

  

A Bajnokok Ligája negyeddöntőiben szerdán Barcelona-Juventus és Monaco-Dortmund visszavágókat rendeznek.

 

A Barca küldetése megint lehetetlennek tetszik: 0-3-as első meccset kellene megfordítania. A katalánokkal kapcsolatban már nem lehet kijelenteni, hogy erre nincs esély, miután a PSG ellen 0-4-ről fordított. Ám azt is tudjuk: az eredmény őrzésében aligha van dörzsöltebb csapat a Juventusnál.

 

Luis Enrique, a Barca edzője - aki a PSG elleni meccs előtt is azt mondta, hogy csapata képes hat gólt szerezni - ezúttal is önbizalommal telve nyilatkozott: 

"Van annyira erős a csapatunk, hogy három perc alatt három gólt szerezzen, bár azt hiszem, öt kell a továbbjutásunkhoz, mert mégiscsak a Juve az ellenfelünk. Szorult helyzetben vagyunk, de szentül hiszem, hogy meg tudjuk csinálni. Nem tökéletesen kell játszanunk, hanem hatékonyan."

 

A Barca mindenekelőtt abban bízhat: félelmetes támadótriója, Messi, Neymar és Suárez már 92 gólt szerzett ebben az idényben. No meg abban: nem biztos, hogy az első meccsen duplázó Paulo Dybala pályára léphet, mert sérülés gyötri. Ám vélhetően nem a Juve csatáraival, hanem védőivel gyűlik meg a katalánok baja. Sokan amondóak: ha a védők közül valakit nem állítanak ki korán, ez a Juve nem kaphat három gólt.

 

A másik párharcban a Dortmund csaknem hasonlóan reménytelen helyzetben van, mint a Barcelona: hazai 3-2-es vereség után kellene a Monaco otthonában két góllal (vagy 4-3-ra) nyernie. Márpedig a Monaco támadásban ellenállhatatlan idén - ahogy erről a Manchester City is mesélhet.

 

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágók

20.45 Barcelona-Juventus (Tv: M4 Sport)

20.45 Monaco-Dortmund (Sport 1) 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Labdarúgás hírek
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK
2017-04-19 22:56:48

CsPapa hozzászólása:

Ezt a mérkőzést nem a Kassai vezeti...

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share