Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Az olasz edzőlegenda megmondta, most ki a király Európában!

2017-02-17 15:46:33

A Barcelona egy halott király, Európa ura most már a Real Madrid.
Sacchi szerint ez már egy új korszak... (Fotó: as.com)

 Ezt az olasz edzőfenomén, Arrigo Sacchi mondta a La Gazzetta dello Sportnak adott terjedelmes exkluzív interjújában, amelyben többek között a Barcelona katasztrofális párizsi vereségét értékelte.

Sacchi véleményét persze a maga módján a helyén kell kezelni, hiszen köztudott, hogy a korábbi sikeredző a kétezres évek közepén a Real Madridnál is dolgozott, mint sportigazgató, így bizonyára a mai napig nem teljesen elfogulatlan a királyi gárdával kapcsolatban.

A szakember mindenesetre így értékelte a Barcelona PSG elleni megalázó vereségét, és annak egyetemes hatásait a labdarúgásra: 

„Az egyik király halott, nevezetesen a Barcelona. Most már egy másik uralkodó van, aki diktál a sportágban: a Real Madrid. De még arra is van lehetőség, hogy mások is elfoglalják a trónt: nagyon jónak látom például a Juventust, amely folyamatosan fejlődik, és a Real Madriddal együtt jelenleg a legkomolyabb esélyes a BL-címre.”

A feltételezett Barcelona-korszak végéről Sacchi mester azt mondta az olasz napilapnak:

„A Barcelona-korszak már egy jó ideje véget ért. Ez már nem ugyanaz az agresszív, szervezett és ambiciózus társaság, amelyet éveken át csodáltunk. Tíz éven át ők uralták a futballt, miközben rendkívüli játékot honosítottak meg, és mindenkit megleckéztettek. Ennek azonban most már vége.”

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci hírek
Premier League foci eredmények
Labdarúgás hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share