Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

„Neymar a PSG-ben a világ legjobbjává válhat!”

2017-08-07 00:46:35

Sokan megszólaltak már Neymar PSG-be igazolásával kapcsolatban, honlapunk többek között a közkedvelt - francia-magyar állampolgárságú rádiós műsorvezetőt, Cookyt is megkereste ez ügyben. De persze, a futballisták véleménye az igazán mérvadó. Alábbiakban a korábbi remek jobbhátvéd, Cafú néhány gondolatát közöljük.
 

Ez már duplán is a múlt... (Fotó: express.co.uk)


Mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné – vág bele a kétszeres világbajnok futballista. – Neymar a világ egyik legjobb játékosa, az egyik legnagyobb sztár a mai nemzetközi futballban, aki megérdemli, hogy esélye legyen arra: akár a világ legjobb játékosa válhasson belőle! Én is elmentem volna a helyében a PSG-be, mert ott valóra válhatnak az álmai!"

 

 

De a Paris Saint-Germain is jól járt Neymarral, mielőtt ő még egyetlen bajnokin pályára is lépett volna. Ugyanis a klubnak szüksége van egy példaképre, ma pedig Neymar az egyik legnépszerűbb példakép! A PSG sosem nyert még Bajnokok Ligáját, de vele reális esély lehet erre. Sokan azt mondják, csak a pénzért tette. Na, akkor kicsit gondolkozzatok el ezen. Ti mégis, mit tettetek volna a helyében?”

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Labdarúgás hírek
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Premier League foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK
2017-08-07 13:12:00

CsPapa hozzászólása:

Ennyi erővel mehetett volna majdnem Kínába is...
A francia bajnokság szintje a 10-es skálán jó ha 5!

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share