Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Mark Clattenburg: itt a vége!

2017-02-16 17:16:14

Közel sem arról van szó, hogy a 2016-ban a világ legjobb bírójának megválasztott sportember befejezte volna pályafutását. Egyelőre…
 

Igazi profi!

 

 

 

Már csak azért sem, mert 41 évesen a legjobb (játékvezetői) korban van, és Angliában egyébként sem szokás a hivatalos, 45 éves kor után visszavonultatni a játékvezetőket, a mai napig több sípos tevékenykedik 50-hez közel is a Premier League.Szóval Clattenburg sporttárs (akit nem is olyan régen a Kínai Labdarúgó Szövetség invitált profinak) a Sky Sports értesülése szerint elhagyja Nagy-Britanniát és elképzelhető, hogy már a tavaszi idény befejeztével (de legkésőbb 2017 végén) Szaúd-Arábia felé veszi az irányt.


A pontos feladatokról egyelőre nem szivárgott ki több információ, de a karrierje csúcsán lévő sportember (aki 2016-ban FA Kupa-, BL- és Európa-bajnoki finálét is vezetett) nyilván nem szándékozik ideje korán visszavonulni.


Ám az is jelzésértékű: honfitársa, Howard Webb éppen a közelmúltban fejezte be a munkáját a helyi játékvezető bizottság vezetőjeként.


Lehet, hogy mégis van az a pénz, amelyért Clattenburg szögre akasztja majd a sípot?... 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share