Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Guardiola: Most erősebb vagyok, mint valaha!

2017-03-17 17:46:45

A Manchester City menedzserét egyáltalán nem érdeklik a fanyalgók. Szent meggyőződése, hogy az általa annyira kedvelt stílus Angliában is nyerő lehet majd egyszer.
Nem hajlandó változtatni a stílusán (Fotó: marca.com)

 Pep Guardiola pénteken egy sajtótájékoztatón beszélt a Monaco elleni BL-kudarcról, és a sok kritikáról, amit mostanában kapott az újságíróktól. A City menedzsere kitart saját álláspontja mellett, és sokadszor is védelmébe vette az általa alkalmazott futballfilozófiát:

„Edzőként most erősebbnek érzem magam, mint valaha. A címek nem tudják megváltoztatni a játékstílusomat. A Monaco ellen sok leckét tanulhattunk meg, több játékosunk is először szerepelt ebben a sorozatban, és így is csak idegenben lőtt gólokkal maradtunk alul.”

A Monaco meccsnél maradva Guardiola még hozzátett néhány szakmai meglátást:

„Nagyon közel álltunk a továbbjutáshoz, és az első hat percben még nagyon jól is játszottunk. Ám az első bekapott gól után... Hazai pályán még többször is nagyon jól reagáltuk le a helyzetet, de természetesen jobban kéne védekeznünk. Monacóban aztán öt vagy hat helyzetet alakítottunk ki negyedóra leforgása alatt, erre pedig csak nagyon kevés csapat képes rajtunk kívül.”

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
NB 1 foci eredmények
Foci eredmények
Premier League foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share