Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

A nyár legnagyobb bizniszére készül a City

2012-04-29 14:58:56

Iker Casillas valóságos „szent” a Real Madrid-szurkolók szemében, ha eligazolna, az kisebb csapás lenne a spanyol bajnokságnak.
Márpedig a katalán El Mundo Deportivo vasárnapi számában egy hosszabb írást szentel annak a lehetőségnek, hogy a nyáron Iker Casillas adott esetben elhagyhatja a Real Madridot, és a Manchester Cityben folytathatja pályafutását.

 

A lap szerint a világ- és Európa-bajnok játékos nem ápol tökéletes kapcsolatot José Mourinhóval, aki a legújabb hírek alapján szinte biztos, hogy a következő szezont is a Real Madridnál tölti. „A Manchester City a nyár legnagyobb igazolására készül!” – emelik ki a katalánok, akik szerint az sem Casillas maradását sejteti, hogy a kapus elhalasztotta esküvőjét, annak ellenére, hogy néhány hete még nagy hírverést kapott az rendezvény.

 

Néhány bennfentes úgy tudja, Casillasnak egyáltalán nem tetszik Mourinho viselkedése, sérelmezi, hogy a vezetőedző folyamatosan támadja a játékvezetőket és mióta megérkezett, legtöbbször csak a problémák vannak körülötte. A portugál szakember korábban azért fenyítette meg Casillast, mert a Szuperkupa-döntő visszavágója után telefonon kért elnézést Xavitól és Carles Puyoltól a sorozatos rugdosódásért – érthető, hogy a kapus ezt sem tudta elfogadni túl könnyen.

 

A Manchester City ezeket a baljós jeleket látva minden követ hajlandó lenne megmozgatni, hogy megszerezze a világ egyik legjobb kapusát, akinek a jövőre jelenleg nem biztos a Fehér Házban.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci hírek
NB 1 foci eredmények
Premier League foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK
2012-04-29 16:36:40

Pötty hozzászólása:

Hülyeség. A Citynek van az egyik legjobb kapusa a PL-ben. Minek adna ki ennyi pénzt egy másik kapusért??

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share