Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook    RSS
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:
Betöltés...

Rooney: Meg akarjuk nyerni az EL-t

2011-12-15 19:28:10

A Manchester United csatára kijelentette, nem nézik le a második számú európai kupasorozatot.
„Meg akarjuk-e nyerni az Európa Ligát? Minden bizonnyal. Szégyen, hogy kiestünk a BL-ből, mivel mindenki ott akar a csúcsra érni. Mostantól a Premier League-re és az EL-re koncentrálunk. Sir Alex sem nyert még Európa Ligát, biztos vagyok benne, hogy most ő is ezt akarja” – mondta az angol válogatott támadó.

„Minden sorozatot meg akarunk nyerni, amiben elindulunk. Vannak jó csapatok az EL-ben is, de el kell hinnünk, hogy kemény munkával ott is elsők lehetünk” – folytatta.

Rooney arról is beszélt, Nemanja Vidics és Darren Fletcher sérülése komoly gondot jelent a MU-nak.

„Mindketten nagyon fontos játékosok. Borzasztó, hogy Nemanja személyében a csapatkapitányunkat és kiváló védőnket vesztettük el, de a fiatalok képesek lehetnek pótolni őt. Nem kevésbé baj Darren kiválása sem, mert nagyszerű játékos és ember is egyben. Remélem, mihamarabb felépül.”

(goal.com)

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci hírek
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »

Hirdetés


MNO

A miniszterelnök bejelentése után a korábbi tüntetéseket szervező csoport először győzelemnapi ünnepséget hirdetett estére, majd az ellenzéki pártok megszólalásai után ismét tüntet...

November elsején hatályba lép az elszámolási törvény, amelynek alapján a bankoknak el kell számolniuk ügyfeleikkel az árfolyamrés semmissége és az egyoldalú szerződésmódosítások mi...

Bookmark and Share