Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Mourinho, Ronaldo és a lehetetlen küldetés

2017-07-16 15:55:00

A Manchester United menedzsere egy interjúban vallott arról, hogy miért nem vette fontolóra Cristiano Ronaldo leigazolását akkor, amikor a portugál klasszis állítólag éppen távozni akart Madridból.
Nem híve a lehetetlen küldetéseknek... (Fotó: Marca)


Mint ismert, néhány hónapja Cristiano Ronaldo sajtóhírek szerint kijelentette, hogy ezen a nyáron elhagyja a Real Madridot. A helyzet azóta megváltozott, s most már úgy tűnik, hogy a négyszeres aranylabdás végül marad a spanyol fővárosban.

Ronaldo honfitársa, José Mourinho most egy sajtótájákoztatón beszélt arról, miért nem mutatott semmilyen érdeklődést honfitársa iránt:

- Egyetlen pillanatban sem terveztük Cristiano Ronaldo leigazolását. Sosem vettük fontolóra sem, mivel túlságosan is fontos tagja egy olyan klubnak, amelynek nagy a gazdasági befolyása. Nem látom az okot, miért szeretne távozni, én pedig nem vagyok híve annak, hogy a klub lehetetlen küldetésekre pocsékolja az idejét. Pontosan ezért nem vettük fontolóra a megszerzését.

A portugál menedzser azt is elmondta: csak a Real Madridon múlik, hogy eladják-e Álvaro Moratát a Manchester Unitednek, de jelen helyzetben meglehetősen bonyolultnak tűnik az egyezség - ismerte el. 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
NB 1 foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share