Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

De Gea levegőnek nézte a Real drukkereit

2017-07-14 22:19:48

Nem telik el úgy nyár, hogy pletykaszinten fel ne merüljön David De Gea klubváltása a Manchester Unitedből a Real Madridba. Pedig mint a kapus legutóbbi viselkedése is jelzi, nem aktuális a kérdés.
 


Bár tény, mostanában csend van David De Gea-Real Marid ügyben, a Manchester United spanyol kapusa azért tett arról, hogy a téma megint bekerüljön az újságokba - még ha más előjellel is, mint eddig.

 

A történet ott kezdődik, hogy José Mourinho csapata Los Angeles edzőtáborozik, és készül a városi csapat, a Galaxy ellen. Igen ám, de a Real Madrid is a tengerentúlon edz, mit tesz isten, éppen Los Angelesben. És hogy legyen a történetben még egy csavar, a két gárda ugyanazokat a létesítményeket használja.

 

Így fordulhatott elő az, hogy mindkét szurkolótábor találkozott a másik csapattal, hiszen szurkolók is tartottak velük, méghozzá szép számmal. A spanyol drukkerek pedig barátkozni akartak, ha már ott voltak, ezért arról győzködték David De Geát, hogy igazoljon már a Realhoz.

 

Erre De Gea nem túl elegánsan reagált: levegőnek nézte a spanyol drukkereket (amúgy a honfitársait), nem válaszolt nekik és nem mozdította a füle botját sem. Az esetnek szemtanúja volt Samuel Luckhurst, a Manchester Evening News újságírója, aki a Twitter-oldalára ki is rakta ezt a "bájos" történetet. Szóval úgy néz ki, David De Gea egyelőre nem igazol a Real Madridhoz - vagy az is lehet, hogy már annyira közel az üzlet, hogy nem akar beszélni róla?

 

Ami biztos, hogy a két csapat előbb Santa Clarában találkozik egymással az amerikai túrán, majd augusztus 8-án, az európai szuperkupa-döntőn, a macedóniai Szkopjében.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
Labdarúgás hírek
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share