Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

A United fő baja: hol van Pogba?

2017-11-11 11:12:25

A Manchester Unied már nyolc ponttal van lemaradva a tabella élén álló városi rivális City mögött a bajnokságban, és bárhogy is tologatja a bábukat amenedzser José Mourinho, egyvalaki nagyon hiányzik a csapatból: Paul Pogba.
Paul Pogba


Joggal mondja bárki, hogy Paul Pogbáért nem érte meg közel 90 millió fontot kiadni tavaly nyáron a Manchester Unitednek, a játékos jelenleg is sérült, a szezonban összesen hat meccset játszott, két gólt szerzett, és abban mindenki egyetért, hogy tehetséges ugyan, de eddig nem látni a játékán, hogy ennyi pénzt megérne.

 

"Nem hiszem, hogy 86 millió fontot ér - mondta róla Paul Scholes, a MU legendás középpályása. - Ennyi pénzért olyan futballistát lehet venni, aki ötven gólt szerez szezononként, mint Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi. De Pogba a közelében sincs ezeknek a játékosoknak."


A francia Emmanuel Petit ennél is tovább ment: "Szerintem kidobott pénz érte. Ha a Real Madrid meg akarta őt szerezni, lerakták volna az árát az asztalra, de nem véletlen, hogy nem akartak érte harcolni a Manchester Uniteddel. Ennek oka volt."

 

De idézzük a 24 éves Pogbáról kialakult véleményt, ráadásul egykori futballisták véleményét: lusta, edzetlen és hiányzik belőle a szenvedély. Mégis... Sokan várják, hogy visszatérjen, és hogy ennek oka van, álljon itt egy kis statisztika az idei szezonból a csapat teéjesítményéről Pogbával és nélküle:

 

POGBÁVAL:

  Meccs/gól átlag: 2.5

  Kapura lövések meccsenként: 19.5

  Birtoklás: 61.7 %

  Passzok: 580

 

POGBA NÉLKÜL:

  Meccs/gól átlag: 1.6

  Kapura lövések meccsenként: 11.3

  Birtoklás: 50.6 %

  Passzok: 472

 

Azért ezek elég jelentős különbségek...

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci eredmények
Premier League foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share