Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Del Piero: ő kell a Juventusnak!

2017-12-06 16:39:31

Alessandro Del Piero, a Juventus olasz válogatott világklasszisa és legendája szerint egykori kubjának meg kellene vásárolni a Liverpool csapatától Emre Cant, mert rá lenne most a leginkább szüksége.
Emre Can


Alessandro Del Piero neve összefort a Juventuséval, aki, bár önhibáján kívül nem a legméltóbb körülmények között távozott az olasz klubtól 2012-ben, továbbra is követi a torinóiak sorsát, és most is megvan a véleménye, hogyan javulhatna a Juve.

 

"Allegri csapatának kellene még egy középpályás, mert Sami Khedira a kisebb ütéseket sem viseli jól, Claudio Marchisio éppen visszatér egy sérülésből, Miralem Pjanic pedig nem annyira erőteljes játékos" - mondta a 43 éves Del Piero.

 

"Úgy gondolom, az ideális jelölt a posztra Emre Can lenne a Liverpooltól, és most nem is annyira drága. Ő lehetne a nagy név, akit a Juve már januárban megszerez. Szükségük van egy olyan játékosra, mint ő. Nemcsak fizikailag tökéletes, de szerintem jól kiegészítenék egymást Pjaniccsal és Khedirával."

 

A Pool 23 éves német válogatott középpályásának szezon végén jár le a szerződése az Anfield Roadon, piaci ára emiatt alacsonyabb, 20-30 millió euró között mozog. A Juvénak igyekeznie kell a tárgyalásokkal, mert a Real Madrid is érdeklődik Can iránt.

 

A játékos ugyanakkor azt sem zárta kk, hogy marad, mert mint mondta, számára nem a pénz a legfontosabb. 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Labdarúgás hírek
NB 1 foci eredmények
Foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share