Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Coutinho jövőre megy a Barcába

2017-09-08 13:29:39

A nyár egyik legnagyobb átigazolási háborúja Pihilippe Coutinho, a Liverpool brazil játékosa körül volt, akit a Barcelona akart megszerezni, és aki végül maradt Angliában, de egy klublegenda szerint csak egy évig.
Philippe Coutinho


Steve McManaman, a Liverpool egykori játékosa szerint Pihilippe Coutinho csak egy évig marad a klubnál, utána át fog igazolni a Barcelonához, amit egyébként már most szeretett volna megejteni, és megvédte a fiatal játékost a sajtó támadásaival szemben.

 

"Ez a hír nonszensz - kezdte McManaman arra a hírre regálva, hogy Coutinho nem akar játszani a Bajnokok Ligája első csoportmeccsén a Sevilla ellen. - Ismerem Coutinhót, és az átigazolási ügy részleteit is. Nem is értem, hogy lehet azt sugallni, hogy nem akar játszani, csak mert nem engedték el Barcelonába. Ez a hír egy szemét, a sajtó őrülete."

 

"Ha a Liverpool azt mondja, nem megy sehova, akkor nem megy sehova. Ötéves szerződése van, és januárban a klub legmagasabban fizetett játékosa lett. Jó srác, bíztunk benne, hogy marad - tette hozzá. - Biztos vagyok benne, hogy jól fog játszani. Jövő nyáron jön a világbajnokság, és nem engedheti meg magának az ilyen kisded játékokat, vagy azt, hogy ne játsszon jól. Viszont azt gondolom, hogy egy év múlva elhagyja Liverpoolt és Barcelonába költözik."

 

Azaz hasonló utat jár be, mint pár évvel ezelőtt Luis Suárez, aki, bár  2013-ban el akart menni, végül még egy évig Liverpoolban maradt, és csak 2014-ben lett a katalánok játékosa.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci hírek
Foci eredmények
Premier League foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share