Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Rooney: futball vagy házasság?

2017-09-11 09:36:15

Ultimátumot kapott feleségétől Wayne Rooney, az Everton futballistája, akitől azt kérte, hogy a labdarúgás helyett törődjön többet vele és a családjával, ha meg akarja menteni a házasságát.
Wayne Rooney-nak mstanában van min gondolkoznia


Wayne Rooney-nak két fronton kellene helyt állnia, és a jelek szerint mostanában egyik sem megy neki valami könnyen, legalábbis mióta nyáron 13 év után elhagyta a Manchester Unitedet, és visszatért nevelőklubjához, az Evertonba.

 

Futballistaként ugyan újra magára talált, de a viselkedését nem díjazza edzője, Ronald Koeman sem, aki úgy fogalmazott a játékos ittas vezetés miatti letartóztatása után, hogy Rooney megkapta az utolsó figyelmeztetést.

 

A görbe estét ráadásul a családja sem viselte túl jól, főleg a felesége, Coleen, mert Rooney-t egy olyan hölgy társaságában kapták rajta, aki nyíltan hirdeti szolgáltatásait a neten. Az asszony úgy fogalmazott, Wayne-nek kevesebbet kellene foglalkoznia a futballal, hogy átbeszéljék a dolgaikat és megmentsék a házasságukat.

 

Ráadásul nem adott túl sok időt a férjének, most rögtön akar változásokat, mert mind fogalmazott, a 31 éves Rooney életében eljött az a pillanat, amikor a csaláfját a futball elé kell helyeznie. Mondjuk az nem derült ki, miért a futball a hibás...

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci eredmények
Foci hírek
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share