Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Már négy kínai klub csábítja Diego Costát

2017-04-15 09:43:50

Januárban hiába ajánlott egy rakás pénzt, a Tiancsin csapatának nem sikerült megszereznie Diego Costát, a Chelsea spanyol-brazil csatárát. De nemcsak hogy nem adja fel, hanem három másik kínai élvonalbeli együttes is csatlakozott a kérők táborához. 
Diego Costa talán éppen azt gyakorolja, hogyan kell kínai jelekkel szívet mutatni a szurkolóknakBár januárban nem járt sikerrel, a Tiancsin tulaja továbbra sem tett le a 28 éves Diego Costa megszerzéséről. Nyáron újra nekirugaszkodik a tárgyalásoknak, de a Chelsea hetven millió fontot (26 milliárd forintot) kér a Premier League egyik legellenszenvedebb játékosáért (és egyik legjobb támadójáért).

 

Costa már azt is bedobta a köztudatba, hogy szívesen visszatérne korábbi csapatához, az Atlético Madridhoz, de a Kuangcsou Evergrande, a Hopej China Fortune és a Csiangszu Szuning is megtette a tétet, és beszállt a játékba. Kérdés, a bőség zavarában Costa a pénzt választja, vagy a futballt.

 

A Kuangcsou Evergrande csapatában jelenleg három brazil is játszik, Alan Carvalho, Paulinho és Ricardo Goulart, a Csiangszu Szuningban ott van egykori londoni csapattársa Ramires és a Sahtar Donecktől megvásárolt Alex Teixeira.

 

A Tiancsin Csüancsien mér megszerezte Júnior Moraest, Geuvaniót és a jobb sorsa érdemes Alexandre Patót, a Hopej China Fortune-ban pedig Hernanes és Aloísio mellett csapattársa lehet az egykori elefántcsontarti Arsenal-játékos, Gervinho is. Haverok tehát mindenhol lesznek, nem lesz elveszve a hatalmas Kínában.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci hírek
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
NB 1 foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share