Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Képtelenség jól tippelni: hány csapattársa volt Terrynek?

2017-04-18 14:50:57

John Terry szezon végén távozik a Chelsea csapatától, ahol egész eddigi felnőtt karrierjét töltötte, ha mindent beleszámolunk, eddig 713 mérkőzésen viselte a londoni csapat mezét. De hány csapattársa volt?
John Terry a társak gyűrűjébenNe húzzuk az időt: az 1995-tól az ificsapatot, majd 1998-tól 2017-ig a Chelsea felnőtt együttesét erősítő John Terrynek összesen 167 csapattársa volt az elmúlt húsz év alatt, összesen 39 országból, ami a Föld nemzeteinek ötöde. 

 

Szám szerint 38 angol, 12 francia, 11 holland, spanyol, portugál és brazil, tíz olasz, öt belga, négy német, dán és szerb, három nigériai, argentin, izraeli, cseh és orosz, de volt szenegáli, ausztrál, elefántcsontparti, kolumbiai, kameruni és román játékos is.

 

A legidősebb közülük a most 52 éves olasz Gianluca Vialli, aki 1996 és 1999 között játszott a Kékeknél, de 1998 és 2000 között a kispadon is ült. A legfiatalabb jelenleg az angol korosztályos válogatott Izzy Brown, aki januárban töltötte be huszadik életévét. Köztük van 32 év...

 

Aki kíváncsi, a Daily Mail gyűjtésében a cikk végén meg is nézheti, ki volt az a 167 játékos, akivel a most 36 éves John Terry valaha együtt játszott a Chelsea csapatában.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Foci hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share