Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Wenger után újabb nagyágyú az Arsenal kispadján?

2018-03-05 11:06:01

A Daily Mail nem akárkinek a nevét dobta be…
 

Huszonkét év után távozik - tizenkét év után vált?... (Fotó: sportzz.me)

 

A hétvégén immár zsinórban a negyedik vereségüket szenvedték el az Ágyúsok (az Európa Ligában a svéd Östersunds, majd a Ligakupában és a bajnokságban a Manchester City, míg a legutóbbi fordulóban a Brighton tréfálta meg Öziléket), nem csoda, hogy egyre gyakrabban röppennek fel lehetséges utódjelöltek.
 

 

Ami tény: Arséne Wenger (nem tévedés: 1996 óta az Arsenal menedzsere!) pozíciója az utóbbi hetekben alaposan megingott, hiszen a kudarcok következtében több mint valószínű, hogy az Ágyúsok az egymást követő második évben sem lesznek BL-résztvevők; az egyik legtekintélyesebb lap most egy igazi nagyágyú nevét dobta be a köztudatba: Joachim Löwét, aki 2006 óta a Nationalelf főnöke, és nála több mérkőzésen egyetlen elődje sem ült a német válogatott kispadján.
 

 

Az angol honlap tudni véli: mivel Löwnek a nyári világbajnokság után lejár a szerződése, akár még egy újabb vb-cím birtokában sem biztos, hogy marad labdarúgó-válogatott kispadján.
 

 

Egyébként február elején még arról cikkeztek a lapok (egészen pontosan a Mundo Deportivo), hogy a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez is Löwöt szemelte ki Zinedine Zidane utódjának; Pérezt állítólag (az eredményességen túl) a német szakember módszertana, pedagógiája és hozzáállása győzte meg.
 

 

Annyi bizonyos: holnap este már kicsit okosabbak leszünk, hiszen ha a Real Madrid kiveri a Bajnokok Ligájából az egyik nagyágyút, a PSG-t, Zidane megmenekül. Ha nem… 

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Foci eredmények
Premier League foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share