Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Már égetik a Lacazette-mezeket (fotó)

2018-02-12 17:14:36

Szombaton az Arsenal egy nullás vereséget szenvedett ősi rivlisa, a Tottenham Hotspur otthonában, a mérkőzés vesztese pedig egyértelműen Alexandre Lacazette volt, aki huszonöt percre állt be csereként, és talán nem mondunk nagyot, ha azt állítjuk, nem nagyon ment neki a játék.
Alexandre Lacazette-nek nincs baja Londonnal. Londonnak van baja vele


Az Arsenal számára nem alakult túl jól a Premier League hétvégi fordulója, szombaton egy nullás vereséget szenvedett az ősi rivális Tottenham Hotspur otthonában, így jelenleg hatodik helyen áll a tabellán, és nagy lendülettel távolodik Európától.

 

Az Ágyúsok szurkolói Alexandre Lacazette-et pécézték ki maguknak, aki a Spurs elleni rangadón csereként beállva két ordító helyzetet is elpuskázott, amivel megfordíthatta volna a meccset, a második után még az edzője, Arsene Wenger is csak a fejét fogta.

 

Egyes drukkerel ezen annyira kiakadtak, hogy elégették a francia csatár mezét, amit aztán lefényképeztek és kitettke a közösségi oldalara, aminek legszomorúbb vetülete talán az, hogy igazi szurkoló biztosan nem cselekszik így sosem csak azért, mert kedvenc klubjának játékosa éppen formán kívül van.

 

 

Wenger szerint ennek ráadásul lelki okai vannak is, Lacazette ugyanis önbizalomgondokkal küzd, főleg, mióta januárban megérkezett a Borussia Dortmundtól a gaboni rivális, Pierre-Emerick Aubameyang.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Premier League foci eredmények
Labdarúgás hírek
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share