Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

Adams: az Arsenal sosem nyer már Wengerrel

2017-12-03 22:54:54

Az Arsenal szombaton 3-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a rivális Manchester Unitedtól, amire a londoni klub egykori ikonja, a válogatott védő Tony Adams annyit mondott, hogy Arsene Wengerrel a kispadon ez az Arsenal már soha többé nem fogja megnyerni az angol bajnokságot.
Arsene Wenger


Az Arsenal szombaton 3-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a rivális Manchester Unitedtől, így a tabellán az ötödik helyen állva már tizenöt pontos hátránya van a listavezető Manchester Cityhez képest, bajnoki álmokról tehát nem nagyon beszélhetünk a londoni klub kapcsán.

 

Bár ha őszinték vagyunk, arról már elég rég nem beszéhetünk, elvégre Arsene Wenger, az Ágyúsok menedzsere utoljára 2004-ben, azaz lassan tinennégy éve nyerte meg utoljára csapatával a Premier Leage-et, legutóbb pedig még Bajnokok Ligája-indulást érő helyen sem tudott végezni a szezon végén.

 

"Wenger másfél évvel hosszabbított, és ha Ön azt kérdezi tőlem, ez a keret képes-e megnyerni vele a bajnokságot, azt mondom, egyértelműen nem - fogalmazott keményen egy újságírói kérdésre az Arsenal egykori legendája, Tony Adams. - De vajon mennyi ideig marad még? Hány éves is? Hatvannyolc? Egyszer azt nyilatkozta, a visszavonulás egyelő számára a halállal. Úgy tűnik, a futballon kívül semmije sincs. Nem lepne meg, ha hamarosan újra hosszabbítana pár évre."

 

Az 51 éves Adams pedig úgy nyilatkozta ezt, hogy ha valaki, hát ő hálás lehet Wengernek, akivel kétszer nyerte meg a PL-t (1998, 2002), kétszer az FA-kupát (1998, 2002), és 192 meccset játszott az Arsenal színeiben a francia mester irányítása alatt.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Foci eredmények
Foci hírek
Premier League foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share