Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

John Terry elképesztő rekordja

2018-02-13 11:41:53

John Terry az elmúlt évtizedek angol futballjának legjobb védője volt, aki hazája labdarúgásában olyan rekordot állított fel, amit valószínűleg senki sem fog tudni megismételni.
John Terry


A 37 éves John Terry jelenleg az angol másodosztályban (Championship) szereplő Aston Villában játszik, de majdnem húsz éven keresztül volt az elsőosztályú Chelsea biztos pontja a védelemben, és 78 alkalommal ölthette magára az angol válogatott mezét.

 

Hétvégén csapatával 2-0-ra nyert hazai pályán a Birmingham City ellen, ami az angol védő 227-dik olyan mérkőzése volt, amelyen nem kapott gólt a csapata, ez pedig abszolút rekord az angol futball történetében.

 

Akkor pedig még inkább érzékelhetővé válik ennek a számnak a súlya, ha hozzátesszük: nem hogy a közelében sincs senki az örökranglistán, de rajta kívül még a 200-as határt sem érte el senki a szigetországban.

 

Annyit még érdemes megemlíteni, hogy bár Terry jelenleg a másodosztályban játszik (lásd még: levezet), de a kétszázas határt már akkor átlépte, amikor még a Premier League-ben, a Stamford Bridge-en futballozott.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Labdarúgás hírek
Premier League foci eredmények

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share