Hol vagyok?       Hírek   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél
Napi ajánló:

De kicsoda Berki Krisztián?

2013-09-20 10:29:59

Az egyik televíziós csatornánál úgy gondolták, Berki Krisztián mindennapjait kell bemutatniuk. Belenéztem az egyik műsorba, de se azt nem láttam, hogy Berki rendőrségen járt volna kihallgatáson, mert a Fradinál feljelentették, sem azt, hogy John Marshallnak törlesztette volna a tőle "eltüntetett" több mint 40 milliót - írja a mifocink.com.

Berkit feljelentette John Marsall, mégis van olyan tv csatorna, ahol az ő mindennapjait mutatják be
 A mifocink.com írása szerint az egyik kereskedelmi csatornán úgy gondolták, hogy bemutatnak egy embert, aki lényegében semmit nem csinált még életében, és akire senki nem kíváncsi, sőt….


" De adtam egy esélyt, és megnéztem, vajon mitől érdekes Berki Krisztián. Kicsoda Berki Krisztián? Hát, ha sportpályafutásában keresünk ilyen érdekes pontokat, akkor egyet sem találunk. A Fradinál 2004-2006 között a cserék cseréje volt, egyetlen hazai díjmérkőzésen a Hajdúnánás ellen védett 2004. július 3-án. Korábban a Budafok, Dunaferr, Csepreg, Balaton FC egyesületekben focizott. Mindössze négy NB1-es mérkőzésen 276 percet védett és nyolc gólt kapott a Balaton FC és Diósgyőr csapatában. 25 évesen sérülés miatt abbahagyja a profi futballt. Senki nem ismerné a nevét, ha a Ferencváros angol befektetője, tulajdonosa nem gondolja úgy, hogy Berki a megfelelő személy a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatói posztjára - olvasható az írásban.


A mifocink.com szerint Berkit, mint ügyeletes rosszfiút mutatják be a, de ő sokkal, de sokkal több, sokkal rosszabb ennél. Annál a csatornánál, ahol azonnal kirúgtak egy elismert színészt, mert büntetőeljárást indítottak ellene most bemutatnak egy férfit, aki emberek sokaságát vágta át, csapta be az elmúlt hét évben, aki ellen jelenleg több büntetőfeljelentés van érvénybe, akitől polgári peres úton több millió forintot követelnek - olvasható az írásban.


A teljes bejegyzést ide kattintva olvashatják el.

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
NB 1 foci eredmények
Foci eredmények
Labdarúgás hírek

 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share