Hol vagyok?       Hírek csapat szerint   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél

Gyömbér Gábor a Puskás Akadémiában folytatja – hivatalos!

2017-01-07 00:27:05

A másodosztály listavezetője a klub honlapján jelentette be a hírt.
 

"Ambiciózus együtteshez kerültem" (Fotó: pfla.hu)


 

A zöld-fehérek saját nevelésű labdarúgója számos vargabetű után (többek között játszott Sopronban és a Lombard Pápánál) 2012-ben tért vissza a Ferencvároshoz, amellyel 2013-ban Ligakupát, 2015-ben és 2016-ban Magyar Kupát, és két alkalommal Szuperkupát is nyert. A tavalyi szezonban bajnoki címet szerzett a Fradival.


Az egyszeres válogatott középpályás a Pintér Attila vezette együttes első téli szerzeménye, és két és fél éves szerződést kötött a Puskás Akadémiával.


Gyömbér Gábor az aláírást követően a következőket nyilatkozta:

 

"Nem volt könnyű döntés elhagyni a Ferencvárost, de egy ideje már érlelődött bennem a klubváltás gondolata. Az utóbbi másfél évem nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, ebben sérülés és más okok is közrejátszottak. Huszonnyolc éves vagyok, szeretnék minél tovább játszani és élvezni a futballt. A tárgyalások során végig azt éreztem, hogy nagyon kellek Pintér Attilának, a mester szakmai nívójával pedig tisztában vagyok, ez számomra garanciát jelent. Ambiciózus együtteshez kerültem, bízom benne, hogy nagyon szép eredményeket érünk el"

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
NB 1 foci eredmények
Premier League foci eredmények
Foci hírek
 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

BLOG

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share