Hol vagyok?       Hírek csapat szerint   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél

Gyömbér Gábor a Puskás Akadémiában folytatja – hivatalos!

2017-01-07 00:27:05

A másodosztály listavezetője a klub honlapján jelentette be a hírt.
 

"Ambiciózus együtteshez kerültem" (Fotó: pfla.hu)


 

A zöld-fehérek saját nevelésű labdarúgója számos vargabetű után (többek között játszott Sopronban és a Lombard Pápánál) 2012-ben tért vissza a Ferencvároshoz, amellyel 2013-ban Ligakupát, 2015-ben és 2016-ban Magyar Kupát, és két alkalommal Szuperkupát is nyert. A tavalyi szezonban bajnoki címet szerzett a Fradival.


Az egyszeres válogatott középpályás a Pintér Attila vezette együttes első téli szerzeménye, és két és fél éves szerződést kötött a Puskás Akadémiával.


Gyömbér Gábor az aláírást követően a következőket nyilatkozta:

 

"Nem volt könnyű döntés elhagyni a Ferencvárost, de egy ideje már érlelődött bennem a klubváltás gondolata. Az utóbbi másfél évem nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, ebben sérülés és más okok is közrejátszottak. Huszonnyolc éves vagyok, szeretnék minél tovább játszani és élvezni a futballt. A tárgyalások során végig azt éreztem, hogy nagyon kellek Pintér Attilának, a mester szakmai nívójával pedig tisztában vagyok, ez számomra garanciát jelent. Ambiciózus együtteshez kerültem, bízom benne, hogy nagyon szép eredményeket érünk el"

Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
Labdarúgás hírek
NB 1 foci eredmények
 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

BLOG

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share