Hol vagyok?       Hírek csapat szerint   >>  
twitter    facebook   
Regisztráció
Hírlevél

Gera visszatérését egy magyar bajnok segíti

2013-07-19 16:53:22

Hétfő óta az ausztriai Bad Waltersdorfban edzőtáborozik a West Bromwich Albion. A magyar válogatott kapitánya, Gera Zoltán is ott van az ausztriai táborban. Sőt, egy egykori magyar bajnok labdarúgó is segíti a rehabilitációban.

Reméljük, sokszor láthatjuk még a Gera Zoltán gólörömét (fotó: nso.hu)

- Mindennél többet mond, annak ellenére, hogy lejárt a szerződésem a klubbal, a West Brom elhozott az edzőtáborba - mondta Gera Zoltán az nb1.hu-nak. - Steve Clarke menedzser többször kifejtette már, számít rám a jövőben is, de nem sietteti a visszatérésem. Örömmel mondhatom, a műtött lábam tökéletes állapotban van. A rehabilitáció háromnegyedét már elvégeztem, úgy gondolom, négy-öt hét múlva már nem csak a bemelegítést végzem együtt a kerettel, hanem bekapcsolódhatok a teljes értékű edzésmunkába.


A West Brom edzőtáborában más ismerőssel is találkozhattak a szomszédba kiruccanó magyar újságírók. A birminghami klub egyik masszőrje az a Kiss György, aki a kilencvenes években a Dunaferr bajnokcsapatának meghatározó játékosa volt. Nos, az egykori védő is nap mint nap tesz azért, hogy Gerzson mihamarabb visszatérhessen a pályára.

 

forrás: nb1.hu


Kövess minket Twitteren
Csatlakozz hozzánk Facebookon


Főoldal
Labdarúgás hírek
NB 1 foci eredmények
UEFA Bajnokok Ligája foci eredmények
 


Jelentkezz be, vagy regisztrálj, hogy hozzászólhass a cikkhez!

HOZZÁSZÓLÁSOK

BLOG

LEGFRISSEBB FOCI HÍREK


További foci híreink »Bookmark and Share